Online bestellen. En...eet smakelijk!

5 dagen per week de keuze uit twee menu’s per dag.
v.a. € 12,50 per menu. Eenvoudig online bestellen en ophalen.
Dagelijks verse ingredienten en een lekkere variatie.

Bekijk onze menu's

Online je dag-maaltijd bestellen is net zo eenvoudig als lekker eten!

 

 !! > Online bestellen kan de hele dag tot 19.00 uur en ophalen kan tot 20.00 uur. Bestellingen ontvangen na 19.00 uur worden niet meer klaargemaakt.

Stap 1: selecteer hieronder een van de twee maaltijden van vandaag. Alleen de twee maaltijden van vandaag zijn te bestellen. Maaltijden bestellen van andere dagen is niet mogelijk dan  behalve op de dag zelf. 

Stap 2: tijdens het bestel proces kun je aangeven hoe laat je vandaag de maaltijd komt ophalen bij ons Eetcafé Den Enghel op de Zadelmakerstraat 57 Almere.

Je kunt van ons een telefoontje verwachten om te bevestigen of jouw ophaaltijd in orde is. Ook als we een vraag aan je hebben of een melding willen doen dan nemen we even telefonisch contact met je op.

Uitzondering: Maaltijden bestellen van verschillende dagen is alleen mogelijk na telefonisch overleg. Bel hiervoor dan ook eerst even met  Alex 036-530 4475.

Ooops foutje & bedankt!:

Mocht je ondanks bovenstaande uitleg toch per ongeluk een andere maaltijd bestellen dan die van vandaag, neem dan tijdig even telefonisch contact op. In dit geval reserveren wij deze maaltijd voor je zodat je deze alsnog op de juiste dag kan komen ophalen.

 

Heb je nog vragen, bel na 15.00pm met 036-5304475

NIEUW > ALLE DAGEN BESTELBAAR DE VEGETARISCHE SATÉ!

Binnenkort de nieuwe maaltijden voor komende week weer online.
Afhalen is mogelijk van woensdag t/m zondag.