Privacy Policy

Contactgegevens
:

Naam: Bar-Eetcafe Den Enghel
Zadelmakerstraat 57, 1315 AN Almere
E: info@denenghel.com
T:036- 530 4475
Contactpersoon: Alex von Morgen
KvK:39083097

Bij Den Enghel realiseren wij ons dat Privacy belangrijk is. Wij nemen jouw privacy da nook heel serieus en wij nemen daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met info@denenghel.com.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken op onze website via ons contact formulier:
– Je naam
– Je E-mailadres

De door jou hierboven genoemde opgegeven persoonlijke informatie en/of ontvangen e-mails slaan wij op vanaf het moment dat wij jouw eerste email aanvraag ontvangen.

Je bent natuurlijk niet verplicht om ons te voorzien van bovenstaande gegevens, echter indien wij niet beschikken over jouw bovengenoemde informatie kunnen wij niet instaan voor een correcte levering van onze diensten.

Bewaartermijn
De bewaartermijn van deze gegevens bij Den Enghel is standaard 7 jaar waarbij wij voldoen aan de gestelde eisen van de Belastingdienst.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens:
– Het correct afhandelen van jouw aanvraag via ons contactformulier of jouw e-mail.
– Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je tijdig te kunnen informeren over wijzigingen: bijvoorbeeld rond jouw reservering

Keuzes voor opname van jou persoonsgegevens
Vanzelfsprekend bieden wij je de mogelijkheid tot het veranderen, gegevensoverdraging of verwijderen van alle persoonlijke informatie die  aan ons is verstrekt. Dit verzoek kun je per e-mail aan info@denenghel.com doorgeven waarna wij jouw aanvraag zullen behandelen binnen een periode van uiterlijk 4 weken.Om er zeker van te zijn dat het bovengenoemde e-mail verzoek door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft zeker niet de intentie om gegevens te verkrijgen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld van en over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@denenghel.comdan verwijderen wij deze informative binnen onze bestanden.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie of dienst relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden middels onze dienstverlening.

Welke cookies plaatst onze website en waarom?
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die geplaatst worden door de website van www.denenghel.com op computers, telefoons en tablets van bezoekers. Een cookie bevat identificatiegegevens, waarmee websites je kunnen herkennen, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

Onze website gebruikt alleen technische ofwel functionele cookies. Aangezien deze cookies niet gebonden zijn aan een profiel van jou en nauwelijks je privacy aantasten mogen wij deze -formeel gezien- zonder jouw toestemming plaatsen. Deze cookies  worden door ons ingezet om:
– te onthouden welke informatie jij invult op eventuele contact formulieren
– om jouw gebruiksvoorkeurenop de website te onthouden wat zou moeten leiden tot gebruiksgemak van onze website
– De website te verbeteren wat betreft de technische werking van de website

SocialMedia Cookies
Wij hebben buttons op onze website zodat jij eenvoudig onze Facebook pagina kunt bezoeken en/of promoten (“liken” of delen) op jouw eigen sociale netwerken. Hiervoor worden cookies geplaatst door deze netwerken zelf. Den Enghel heeft hier geen invloed op. Als je wil weten hoe Facebook met jouw gegevens omgaat adviseren wij je om zelf vooraf hun eigen Privacy Verklaring goed door te lezen. Deze kun je hier vinden: https://nl-nl.facebook.com/privacy/explanation

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.
Meer informatie over cookies? Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?”
Your Online Choices

Delen van persoonsgegevens met derden
Den Enghel verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstent met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met deze derden bedrijven sluiten wij een verwerkersovereenkomst af om ons er van te verzekeren dat ook zij dezelfde privacy normen en waarden hanteren als bij Den Enghel. Een van de partijen waar wij een verwerkingsovereenkomst mee hebben is onze hosting bijvoorbeeld www.bhosted.nl. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden met medewerkers. In dit geval zijn zij door ons verplicht gesteld om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren en te behandelen met een veiligheid die aansluit bij de AVG wetgeving en de normen en waarden van Den Enghel.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Website linkjes naar derden
Deze privacy-verklaring is niet van toepassing op de inhoud van websites die een link naar de website van Den Enghel bevatten. Deze websites hebben mogelijk een eigen privacy-verklaring die u zelf vooraf aan het bezoek van hun website zult moeten raadplegen.

Heb je een klacht of vraag met betrekking tot ons privacy beleid?
Neem dan gerust contact met ons op via info@denenghel.com. We zullen dan onze uiterste best doen voor een oplossing zorgen. Ook willen wij je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Vragen? Gewoon even mailen naar info@denenghel.com of bellen met Den Enghel | Lex von Morgen | Telefoon 036-5304475